Op en naast camping ’t Meulenhuis aan de Molenstraat 24 in Bruchem kan tijdelijk huisvesting voor 150 arbeidsmigranten komen. Eind 2020 besloot de gemeente Zaltbommel om mee te werken aan het verzoek hiervoor van de initiatiefnemer. De initiatiefnemer werkte zijn plannen sindsdien verder uit. Het gaat bijvoorbeeld over parkeren, bereikbaarheid en de inpassing in het landschap. Wanneer u vragen hierover heeft, gaat de gemeente en de initiatiefnemer graag met u in gesprek op donderdag 17 juni.

Het mooie informatiepaneel van het Ommetje Bruchem is onlangs door vandalen vernield. Dit tot grote terleurstelling van enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het dorp Bruchem mooier en aantrekkelijker te maken. Het informatiepaneel van het Ommetje Bruchem laat de route zien en een stukje geschiedenis over diverse plekken langs de route.

De rechtbank veroordeelt een 24-jarige man uit Rumpt voor het veroorzaken van een verkeersongeval op de A2 in Bruchem. Hij krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 maanden. Daarnaast moet hij een taakstraf van 140 uur uitvoeren. Ook legt de rechtbank een voorwaardelijke rijontzegging op van 12 maanden.

‘Wij Maasdriel’ Knooppunt Deil Minister Van Nieuwenhuizen onder invloed inwoners Tweede wereldoorlog Gijs van Leeuwen UITagenda DNA teek crisisnoodopvanglocatie NFI Tamara van Ark Hoekseweg gevlucht