BRUCHEM - Op dinsdag 21 november omstreeks 20:00 uur, vond er een woninginbraak plaats op het Hoenderveld in Bruchem. De Politie Bommelerwaard heeft de zaak in behandeling genomen en een officiële aangifte opgenomen, waarna een gedegen onderzoek is gestart. Momenteel zijn de autoriteiten dringend op zoek naar getuigen en/of camerabeelden die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Op en naast camping ’t Meulenhuis aan de Molenstraat 24 in Bruchem kan tijdelijk huisvesting voor 150 arbeidsmigranten komen. Eind 2020 besloot de gemeente Zaltbommel om mee te werken aan het verzoek hiervoor van de initiatiefnemer. De initiatiefnemer werkte zijn plannen sindsdien verder uit. Het gaat bijvoorbeeld over parkeren, bereikbaarheid en de inpassing in het landschap. Wanneer u vragen hierover heeft, gaat de gemeente en de initiatiefnemer graag met u in gesprek op donderdag 17 juni.

Het mooie informatiepaneel van het Ommetje Bruchem is onlangs door vandalen vernield. Dit tot grote terleurstelling van enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het dorp Bruchem mooier en aantrekkelijker te maken. Het informatiepaneel van het Ommetje Bruchem laat de route zien en een stukje geschiedenis over diverse plekken langs de route.

twitter Druten Minister Dijkgraaf woningmarkt Provincialeweg automobilist hennepkwekerij stadswallen duiurzaamheid sms officier van justitie danscentrum Rosmalen F16 Ommetje Bruchem lantaarnpaal