Getuigen gezocht vernieling informatiepaneel Ommetje Bruchem

Het mooie informatiepaneel van het Ommetje Bruchem is onlangs door vandalen vernield. Dit tot grote terleurstelling van enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het dorp Bruchem mooier en aantrekkelijker te maken. Het informatiepaneel van het Ommetje Bruchem laat de route zien en een stukje geschiedenis over diverse plekken langs de route.

Heeft iemand een idee wie dit gedaan zou kunnen hebben? Ouders die iets van of via hun kinderen hebben gehoord? Graag zouden we in contact willen komen om te kijken of we hun energie op een andere manier in kunnen zetten. Mocht u iets weten dan graag een persoonlijk bericht via de chatfunctie op de facebook pagina Dorpsplatform Bruchem of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
Gasthuisstraat De Vrije Heeren Tijingenplas testbewijs Integraal Gemeentelijk Projectteam claxon Stichting Sint Maarten vos onderzoeksbureau Arcadis speed-pedelec-helm Burgemeester Posweg De Waluwe Vijfherenlanden Lareb Nederhemert