Getuigen gezocht vernieling informatiepaneel Ommetje Bruchem

Het mooie informatiepaneel van het Ommetje Bruchem is onlangs door vandalen vernield. Dit tot grote terleurstelling van enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten om het dorp Bruchem mooier en aantrekkelijker te maken. Het informatiepaneel van het Ommetje Bruchem laat de route zien en een stukje geschiedenis over diverse plekken langs de route.

Heeft iemand een idee wie dit gedaan zou kunnen hebben? Ouders die iets van of via hun kinderen hebben gehoord? Graag zouden we in contact willen komen om te kijken of we hun energie op een andere manier in kunnen zetten. Mocht u iets weten dan graag een persoonlijk bericht via de chatfunctie op de facebook pagina Dorpsplatform Bruchem of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
woonstichting kinderopvang Wethouder Sørensen MG Schmidthof Begraafplaats Bossche Poort Avri straatroof eenzaamheid chalet gemeenteraad Big Machinery veegwagen waterpijptabak onderwijs verkeersdruk