Informatiebijeenkomst huisvesting arbeidsmigranten Meulenhuis Bruchem

Op en naast camping ’t Meulenhuis aan de Molenstraat 24 in Bruchem kan tijdelijk huisvesting voor 150 arbeidsmigranten komen. Eind 2020 besloot de gemeente Zaltbommel om mee te werken aan het verzoek hiervoor van de initiatiefnemer. De initiatiefnemer werkte zijn plannen sindsdien verder uit. Het gaat bijvoorbeeld over parkeren, bereikbaarheid en de inpassing in het landschap. Wanneer u vragen hierover heeft, gaat de gemeente en de initiatiefnemer graag met u in gesprek op donderdag 17 juni.

Overdag en ‘s avonds

Samen met de initiatiefnemer informeert de gemeente u graag over de stand van zaken en het vervolgtraject. Dit kan overdag fysiek en ’s avonds digitaal; wat u het beste past. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de vorm van de bijeenkomst bepaald.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? U kunt zich opgeven door uiterlijk maandag 7 juni 12.00 uur een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u daarin aangeven of u graag bij het fysieke (overdag) of het digitale overleg (’s avonds) aansluit? U ontvangt na uw aanmelding een uitnodiging voor de bijeenkomst met een toelichting. U bent van harte welkom. 

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
ommetje Cambium College coronapatiënten openbare verlichting Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Utrecht Alem parkeerbeleid bladcontainer Korenbloem Attje Kuiken Knooppunt Deil inbrekerswerktuigen Tiel-West Waalwijk