Arrestatie na Bedreiging en Vandalisme in Bruchem

BRUCHEM - De politie Bommelerwaard heeft ingegrepen na een alarmerende oproep via het noodnummer 112. Een 24-jarige man zorgde namelijk voor onrust door op straat met een hamer omstanders te bedreigen. Later kwam er aanvullende informatie binnen bij de meldkamer, waaruit bleek dat de verdachte inmiddels ook een autoruit had vernield.

Bij aankomst troffen de agenten de verdachte aan in zijn woning. Bij de poging om hem aan te houden, bood de man hevig verzet en weigerde hij mee te werken. De politie zag zich genoodzaakt een stroomstootwapen te gebruiken om de verdachte onder controle te krijgen. Pas na deze interventie kon hij worden gearresteerd.

De verdachte, een 24-jarige inwoner van de Bommelerwaard, werd overgebracht naar het cellencomplex in Nijmegen. Het lokale rechercheteam is belast met het onderzoek naar het incident en zal de zaak onderzoeken.

De verdachte zal worden aangeklaagd voor vernieling van een auto, poging tot zware mishandeling en verzet tijdens de aanhouding.

Stichting Viruswaarheid.nl waterpijptabak ZBM00-H-1554 Dorpsraad Ammerzoden-Wordragen Fordgarage Werkzaak Rivierenland bladblazer trailer aanhanger onder invloed openbare gebouwen noodbevel volkshuisvesting nicotinezakjes verkeersveiligheid