Start nieuwbouw Krangstraat Bruchem

Het College van B&W heeft het besluit genomen om het Ontwerp Bestemmingsplan Bruchem, Krangstraat (Veldzicht) tussen 3 en 7b, voor te leggen aan de raad van de gemeente Zaltbommel. Als de raad het bestemmingsplan vaststelt op 30 september komt het plan opnieuw ter inzage te liggen. 

In december 2019 gaf de Raad al groen licht om het plan van circa 50 woningen verder uit te werken. Er ligt nu een prachtig plan met een landelijke uitstraling. Van de 50 woningen worden straks 14 sociale huurwoningen door De Kernen verhuurd. De 9 betaalbare koopwoningen en 26 vrije sector koopwoningen worden aangeboden door VOF Van Wanrooij-Reuvers. Een aantal van deze 26 woningen worden levensloopbestendig met alles gelijkvloers.

Wethouder van Leeuwen: “Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is kan gestart worden met het bouwrijp maken en kan invulling worden gegeven aan de urgente behoefte aan woningen in het dorp. Deze behoefte blijkt uit het feit dat honderden geïnteresseerden zich al bij de ontwikkelaar hebben gemeld”.

Meer info

Meer informatie vindt u op de website van de project ontwikkelaar Van Wanrooij

diefstal speedboot St andries crimineel betaald parkeren vergunning Ezelaar SGP-raadslid lichtmast Europees Medicijnagentschap (EMA) RES 1.0 Lange Steigerstraat Esdoornstraat inbraak landbouwvoertuig