Politie Bommelerwaard vraagt hulp bij Oplossen Woninginbraken Bruchem

De Politie Bommelerwaard meldt een reeks woninginbraken in Bruchem op 19 december 2023, tussen 13:30u en 19:30u, op de Gruttostraat en de Patrijsstraat. De politie roept de gemeenschap op om te helpen bij het verkrijgen van informatie over de dader(s) van deze inbraken.

De inwoners van Bruchem worden verzocht contact op te nemen met de politie als ze verdachte personen of voertuigen hebben gezien, of als ze beschikken over camerabeelden die mogelijk van belang kunnen zijn voor het onderzoek. De politie is bereikbaar via het algemene nummer 0900-8844 of via privéberichten op sociale media.

De Politie Bommelerwaard benadrukt het belang van gemeenschapsbetrokkenheid bij het oplossen van deze misdaden. Elke vorm van informatie, hoe klein ook, kan cruciaal zijn voor het onderzoek en het bevorderen van de veiligheid in de omgeving. Het verstrekken van informatie kan ook anoniem gebeuren via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

N831 kittens Kasteelplein taakstraf VMBO Bee Deal Bommelerwaard datalek Maayenbogerd Prins van Oranjestraat Oss Omgevingsdienst Rivierenland Erik van Hoften afgesloten Belastingdienst Rusland