Getuige oproep inbraak in Gameren

Afgelopen nacht zijn meerdere eenheden van de politie Bommelerwaard naar de Jan van Steenbergenstraat in Gameren gereden. De melder had zaklampen in de woning zien schijnen en heeft direct 112 gebeld. Toen de agenten ter plaatse kwamen zijn de daders gevlucht en zijn ontkomen. Met de politiehelikopter is er nog in de omgeving uitgekeken naar de dader(s) maar helaas zonder resultaat. De inbraak heeft op zaterdag 14 augustus 2021 tussen 02:00 uur en 02:30 uur plaats gevonden.

𝐇𝐞𝐛 đŖđĸđŖ đĸ𝐞𝐭đŦ 𝐠𝐞đŗđĸ𝐞𝐧?

Heb jij of ÊÊn van je huisgenoten:
Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via het algemene politienummer 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je ook bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).
Zuilichem camera Bee Deal Bommelerwaard winkelcentrum TONK televisie Apache gevechtshelikopter alcoholcontrole Ketelsteeg crimineel Roland Gieles energietoeslag minimumloon schoonmaken sigarettenfabriek