Gameren - In het kader van het onderzoek dat momenteel uitgevoerd wordt in en om een woning aan de Beemstraat is een man aangehouden. Gistermiddag kregen agenten een melding dat er een overleden vrouw was aangetroffen in de woning. Nader onderzoek moet verder uitwijzen wat er precies in de woning gebeurd is en wat de betrokkenheid van de aangehouden man is geweest bij het overlijden van de vrouw.

GAMEREN - Van maandag 30 augustus tot en met woensdag 15 oktober 2021 wordt de nieuwe rotonde aangelegd op de kruising Middelkampseweg – Prins Willem Alexanderstraat in Gameren. De benodigde grondwerkzaamheden zijn dan klaar. De firma Gebr. Van Kessel uit Buren voert de aanleg van de nieuwe rotonde uit.

Afgelopen nacht zijn meerdere eenheden van de politie Bommelerwaard naar de Jan van Steenbergenstraat in Gameren gereden. De melder had zaklampen in de woning zien schijnen en heeft direct 112 gebeld. Toen de agenten ter plaatse kwamen zijn de daders gevlucht en zijn ontkomen. Met de politiehelikopter is er nog in de omgeving uitgekeken naar de dader(s) maar helaas zonder resultaat. De inbraak heeft op zaterdag 14 augustus 2021 tussen 02:00 uur en 02:30 uur plaats gevonden.

Op de kruising van de Prins Willem-Alexanderstraat en Middelkampseweg in Gameren komt een rotonde. Op 17 mei is begonnen met grondwerkzaamheden rondom de kruising in voorbereiding op de definitieve aanleg van de rotonde. Voor het verkeer (ook fietsers) komt er een tijdelijke verbindingsweg tussen de Prins Willem-Alexanderstraat en de Middelkampseweg.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 18 september 16.00 uur zal de Nieuwstraat in Gameren afgesloten zijn. Tijdens de afsluiting zullen er betonbermen aangebracht worden en zal er ook onderhoud aan het asfalt uitgevoerd worden. U kunt omrijden door de omleidingsroute te volgen.

Natuurtoezicht Staatsbosbeheer laat weten dat voertuigen in de natuurterreinen van de Gamerensche Waarden niet zijn toegestaan. Omdat de sloten op het toeganshek van de Gamerensche Waarden vaak binnen enkele dagen al werden doorgeknipt is Natuurtoezicht Staatsbosbeheer overgegaan tot het plaatsen van een betonnen buis achter het hek.

Tussen 22 juni en 26 juni 18.00 uur zal de Middelkampseweg in Gameren afgesloten zijn. De gemeente Zaltbommel plaatst dan een duiker en leggen een persleiding aan. Dit doen zij ter voorbereiding voor de aanleg van het vrij liggend fietspad en de glastuinbouwriolering.

Haary Booshof rookvrij De Vergt Doet Meierijstad afstandsonderwijf wijkraad installatiebedrijf Modderkolk mondmasker laagvlieggebied snelfietspad Dirk Louter tweewieler Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard De la Reystraat Hoenzadrielsedijk