Burgemeester sluit panden in Hedel, Kerkdriel en Velddriel

Op dinsdag 25 augustus zijn op last van burgemeester Van Kooten twee bedrijfsgebouwen en een woning gesloten op grond van de Opiumwet. De twee bedrijfsgebouwen, aan de Parallelweg in Hedel en de Berm in Kerkdriel, zijn voor één jaar gesloten. De woning aan de Hondstraat in Velddriel is voor 3 maanden gesloten.

Aan de Parallelweg in Hedel zijn een hennepknipperij, een grote hoeveelheid hennep en een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Aan de Berm in Kerkdriel zijn een hennepkwekerij en materialen die nodig zijn voor het opzetten van hennepkwekerijen gevonden. Aan de Hondstraat in Velddriel zijn een hennepknipperij en een grote hoeveelheid hennep aangetroffen. Gezien de ernst van voorgenoemde feiten heeft burgemeester Van Kooten, conform de Beleidsregel Bestuurlijke handhaving artikel 13b Opiumwet, gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om de panden te sluiten.

Meld Misdaad Anoniem

De aanwezigheid en het verhandelen van drugs levert ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid en verstoort het woon- en leefklimaat van inwoners. De sluitingen moeten een duidelijk signaal zijn richting de samenleving dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor dit soort criminele activiteiten. Voor twee van de drie locaties is een melding gedaan via Meld Misdaad Anoniem. Burgemeester Van Kooten roept inwoners op om verdachte situaties te blijven melden via Meld Misdaad Anoniem. Zo werken we samen aan een veilig Maasdriel.

bron:maasdriel.nl

Heeren van Suylighem traumahelikopter rookvrij fototentoonstelling televisie muziektent Parkeerterreinen Rotterdamse Bol tractorbanden fietser Vlijmen hennepdrogerij Minister Yeşilgöz criminaliteit financieel plein