Gemeente Maasdriel zoekt Maas- en Waaljutters!

Wilt u samen met uw vereniging op zaterdag 17 oktober graag de handen uit de mouwen steken en een deel van de uiterwaarden van de Maas of de Waal opruimen? Meld u dan aan! Er zijn dit jaar meerdere tracés te verdelen. Als Maas- en Waaljutters gaat u met minimaal tien personen de uiterwaarden in om zwerfafval op te ruimen.

De vereniging ontvangt materialen en instructies vanuit de gemeente. Voor het opschonen van een tracé ontvangt de vereniging een eenmalige financiële vergoeding van minimaal € 250. Dit is afhankelijk van de ligging en grootte van het tracé en de hoeveelheid zwerfvuil.

Aanmelden voor 1 oktober

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Stuur dit voor 1 oktober 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij grote belangstelling zijn er selectiecriteria, waaronder volgorde van aanmelding.

duiurzaamheid N625 Brakel voorontwerpbestemmingsplan De Nieuwenhof Molenachterdijk W.G. van der Hulst kermis Aakstraat tweewieler statushouders Gamerschestraat Roosendaal tankstation Bastions