Burgemeester Van Kooten herbenoemd tot burgemeester van Maasdriel

De officiële beëdiging door de commissaris van de Koning John Berends vond vanochtend plaats. De beëdiging volgde op het koninklijk besluit van 3 november om burgemeester Van Kooten met ingang van 21 november 2020 opnieuw te benoemen als burgemeester van Maasdriel.

Zes jaar burgemeester

Burgemeester Van Kooten is verheugd dat hij langer aan Maasdriel verbonden blijft: “Zes jaar geleden kwam ik samen met mijn vrouw naar Maasdriel. We kwamen in een warm bad terecht. Samen met de inwoners beleefden we prachtige momenten. Maar we stonden ook voor fikse uitdagingen. Die heb ik met beide handen aangepakt. Dat had ik niet gekund zonder de steun van de gemeenschap, de gemeenteraad en de ambtelijke organisatie. Daar ben ik hen dankbaar voor. We mogen trots zijn op wat we samen al hebben bereikt.”

Klaarstaan voor elkaar

De burgemeester hoopt nog vele bijzondere momenten in Maasdriel te mogen beleven de komende jaren: “Vol vertrouwen kijk ik uit naar de toekomst, waarin ik mij samen met mijn vrouw onverminderd in zal zetten voor Maasdriel wanneer ons dat gegund is. Zeker in deze onzekere tijd, die beheerst wordt door het coronavirus, is het een voorrecht om burgervader te mogen zijn van de Maasdrielse gemeenschap. Een gemeenschap die niet bij de pakken neer gaat zitten en waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Dat is prachtig om te mogen ervaren en aan bij te mogen dragen. Ik zal ook de komende jaren altijd klaarstaan voor de Maasdrielenaren, in mooie en moeilijke tijden.”

Hoenzadriel starterslening toeslag Haaften duurzaam regenwater aanhanger AstraZeneca column scooter sleutels Dunea leger CDA Maasdriel stroomstoring