Nieuwjaarsboodschap burgemeester Van Kooten

Beste inwoners van Maasdriel,

Vanaf deze plek wens ik u een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat u, ondanks de beperkingen door het coronavirus, fijne feestdagen hebt gehad waar u warme herinneringen aan bewaart.

Het jaar 2020 zullen wij ons nog lang herinneren als een bijzonder jaar met mooie en minder mooie gebeurtenissen. Een jaar waarin u wellicht ook verdrietige momenten hebt beleefd. Samen met u hoop ik dat we de tijd van het coronavirus spoedig achter ons mogen laten. Dat we weer vooruit kunnen kijken en elkaar vaker mogen ontmoeten. In goede gezondheid. Dat wens ik u en uw naasten toe.

Heeft u ook een wens voor iemand die u kent? Laat die persoon weten dat u aan diegene denkt. Schrijf een boodschap op de wenskaart die deze week bij Het Carillon zit en doe de kaart in de brievenbus of op de post. Een kleine moeite, maar een warm gebaar.

Maasdrielenaren, laten we er samen een liefdevol en mooi 2021 van maken!

Henny van Kooten
burgemeester

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
wateroverlast KVK lantaarnpaal Ridderstraat zilver Maasdrielenaren huisvestingsbeleid Van Voordenpark onweer De Vergt 112bommelerwaard eindexamens rommelmarkt 't Buske burgerking