Nieuwjaarsboodschap burgemeester Van Kooten

Beste inwoners van Maasdriel,

Vanaf deze plek wens ik u een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat u, ondanks de beperkingen door het coronavirus, fijne feestdagen hebt gehad waar u warme herinneringen aan bewaart.

Het jaar 2020 zullen wij ons nog lang herinneren als een bijzonder jaar met mooie en minder mooie gebeurtenissen. Een jaar waarin u wellicht ook verdrietige momenten hebt beleefd. Samen met u hoop ik dat we de tijd van het coronavirus spoedig achter ons mogen laten. Dat we weer vooruit kunnen kijken en elkaar vaker mogen ontmoeten. In goede gezondheid. Dat wens ik u en uw naasten toe.

Heeft u ook een wens voor iemand die u kent? Laat die persoon weten dat u aan diegene denkt. Schrijf een boodschap op de wenskaart die deze week bij Het Carillon zit en doe de kaart in de brievenbus of op de post. Een kleine moeite, maar een warm gebaar.

Maasdrielenaren, laten we er samen een liefdevol en mooi 2021 van maken!

Henny van Kooten
burgemeester

DES Hedel Militaire oefeningen kogelgat TONK-regeling Boekbinderij van Hees Mark Rutte Ridderstraat Roosendaal Bart Claassen statushouders 's-Hertogenbosch speedboot afpersing wifi H.M.F. Bruls