Gemeente Maasdriel zoekt stembureauleden

Op woensdag 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vanwege het coronavirus kan er dit jaar ook al eerder gestemd worden, op maandag 15 en dinsdag 16 maart. De gemeente heeft mensen van 18 jaar en ouder nodig om alle stembureaus te bemannen en de stemmen te tellen. Komt u helpen?

Vergoeding en training

Voordat u op het stembureau aan het werk mag volgt u eerst, op kosten van de gemeente, een online training. Voor uw inzet op het stembureau ontvangt u uiteraard een vergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw taken en kan oplopen tot € 125,00 per dag.

Helpt u mee?

Wilt u helpen op een van de stembureaus of bij het tellen van de stemmen? Of kent u mensen in uw omgeving die tijd hebben en wat bij willen verdienen? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld in uw aanmelding uw volledige naam en mobiele telefoonnummer.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
koophuis trailer Beemstraat strand OMT spoofing scheermesjes Bureau RAAP De Haar nieuwbouw Ernst Kuipers fietsverlichting Prinsenbeek overleden Bergsche Maasdijk