Cursus politiek actief

Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Bent u gewoon geïnteresseerd in de werking van de gemeente als politiek orgaan? Volg dan de cursus Politiek Actief en ontdek het! Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid. De cursus start op woensdag 26 mei 2021. Meedoen is gratis.

De cursus wordt georganiseerd door de gemeente Maasdriel.
U kunt zich aanmelden tot en met 7 april 2021. De cursus gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen. Wegens het coronavirus kan het zijn dat de cursus digitaal wordt gegeven.

Voor vragen kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdriel Minister Dijkgraaf dorpsbelang Rossum warmtepomp IBC Gamerschestraat Peter de Vries klimaat bedrijfsinbraak annemersbedrijf J.A. van Boxtel BV rijkswaterstaat harddrugs buitengebied crisisnoodopvanglocatie ondernemer