Bezoek de tentoonstelling Typisch Maasdriel

Van 12 t/m 27 juni 2021 kunt u het werk van tien Maasdrielse kunstenaars bewonderen in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. Zij deden het afgelopen jaar mee aan de kunstverkiezing ‘Typisch Maasdriel’. De tentoonstelling bevat schilderijen, sculpturen en een fotocollage.

Het winnende kunstwerk

Op 11 juni werd Bertus de Leeuw uitgeroepen tot winnaar van de kunstverkiezing met zijn werk ‘Wij Maasdriel’. Met portretten van tientallen Maasdrielse inwoners laat het kunstwerk van De Leeuw zien dat mensen Maasdriel maken. Behalve een mooie plek binnen de tentoonstelling krijgt hij een geldbedrag van € 3.000,-. U kunt het kunstwerk vanaf 28 juni bekijken in de centrale hal van het gemeentehuis in Kerkdriel. Daar wordt het een jaar tentoongesteld.

De tentoonstelling bezoeken?

Dat kan op dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 16:30 uur. Op zaterdag bent u welkom van 11:00 tot 16:30 uur, op zondag van 13:00 tot 16:30 uur. Het adres van de Sint-Maartenskerk is Kerkplein 1 in Zaltbommel. De kerk en tentoonstelling zijn gratis te bezoeken, reserveren is niet nodig.

Er mogen maximaal 50 personen tegelijkertijd in de kerk aanwezig zijn en een mondkapje is verplicht.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
zwembad maximumsnelheid Kasteellaan CoronaCheck-app Bulkseweg Parallelweg glastuinbouw Wethouder Sørensen station Den Bosch Zuilichemse Bewoners Belangen Molenstraat leefbaarheidsagenda winter woonadres Europees Medicijnagentschap (EMA)