Start controle hondenbelasting Maasdriel

Bent u eigenaar van een of meer honden, dan moet u hondenbelasting betalen. Deze belasting zet de gemeente in om hondenlosloopgebieden, uitlaatplaatsen en hondenpoepbakken te onderhouden. Zo hebben de honden in Maasdriel genoeg plekken om te spelen en hun behoefte te doen.

Huis-aan-huiscontroles

Van 29 juni tot en met eind juli 2021 voert controlebureau Legitiem huis-aan-huis-controles uit op het bezit van honden en of de honden zijn aangemeld. Legitiem doet dit in opdracht van BSR (Belastingsamenwerking Rivierenland). U kunt de controleur vragen naar zijn of haar legitimatiebewijs.

Uw hond aanmelden

Heeft u uw hond nog niet aangemeld bij BSR? Doe dit dan zo snel mogelijk en voorkom een boete. Aanmelden kan via de website van MijnBSR. Let op, hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Liever zonder DigiD? Vraag dan het aanmeldformulier hond aan via de website van BSR.

LTO Noord lasercontrole De Poorterij podcast Den Bosch verkeersmaatregelen kogelgat resort aan de maas informatiebijeenkomst mishandeling drinkwater Lindastraat Veldweg Ontmoetingstuin Ammerzoden bandenspanning