Veiligheidsrisicogebied in Maasdriel opnieuw aangewezen

In het voorjaar vonden er meerdere incidenten plaats in de gemeente Maasdriel die de openbare orde en veiligheid verstoorden. Burgemeester Van Kooten wees daarom eerder delen van Maasdriel aan als veiligheidsrisicogebied. De afgelopen maanden zijn bij controles meerdere illegale (vuur)wapens aangetroffen.

De aanwezigheid van vuurwapens leidt tot onveilige situaties. Ook versterkt het de gevoelens van onveiligheid. In overleg met politie en justitie heeft burgemeester Van Kooten de eerdere gebieden opnieuw aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Dit betekent dat de politie op die locaties preventief mag fouilleren. Het aanwijsbesluit is van kracht tot 1 december 2021.

Veiligheidsrisicogebied

De gebieden rondom de op- en afritten van de A2, de Hedelse brug en de rotonde Provincialeweg / Jan Klingenweg / Van Heemstraweg / Burgemeester van Randwijckstraat zijn aangewezen als veiligheidsrisicogebied.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
vrachtwagenheffing Oude Bosscheweg oppervlaktewater wetsvoorstel regenwater vervoerssector alcoholcontrole Alcoholwet Barbara Visser Big Machinery Ministerie van Volksgezondheid poepzakje THC vrijwilligers Zwanenburg