Kerstboodschap van burgemeester Van Kooten

Beste inwoner van Maasdriel,

Over enkele dagen laten we 2021 achter ons. Een jaar waarin veel gebeurde. Er waren leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen. U toonde op die momenten uw veerkracht en betrokkenheid. Als inwoner, ondernemer en medemens. Daar heb ik, als uw burgemeester, zeer veel waardering voor. 

Ongetwijfeld zullen er de komende tijd en in het nieuwe jaar opnieuw momenten zijn waarop u een beroep moet doen op uw veerkracht. Bijvoorbeeld omdat u uw plannen voor de feestdagen moet aanpassen vanwege de coronamaatregelen die nog steeds zo hard nodig zijn. Uw geduld wordt op de proef gesteld. Dat maakt u misschien teleurgesteld, boos of verdrietig. Dat begrijp ik.

Samen met u hoop ik dan ook dat we de beperkende maatregelen in het nieuwe jaar spoedig achter ons kunnen laten. Zodat u weer onbezorgd kunt genieten van het samenzijn met uw dierbaren en uw dagelijks leven weer op kunt pakken op een manier die u prettig vindt. Dat moment komt er.

Ik kijk samen met u uit naar dat moment. En hoop u in goede gezondheid in het nieuwe jaar weer te mogen ontmoeten. Voor nu wens ik u en uw dierbaren namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Maasdriel fijne feestdagen toe.  

Henny van Kooten
burgemeester

uitleveringsverdrag installatiebedrijf Modderkolk coronamelder evenement Oude Bosscheweg NS station Zaltbommel Voorstraat Krangstraat vrachtwagenparkeerplaats Ommetje Bruchem Pieter van Maaren klimaatverandering Waal Berlicum De Vrije Heeren