Gratis uw banden oppompen bij het gemeentehuis

Op de parkeerplaats naast het gemeentehuis kunt u vanaf nu gratis de banden van uw auto oppompen. Door elke twee maanden uw bandenspanning te controleren en op peil te houden bespaart u brandstof, CO2-uitstoot en voorkomt u onnodige slijtage aan de banden.

Makkelijk te gebruiken

‘De Slimme Bandenpomp’ werkt op zonne-energie en is door automobilisten gratis én gemakkelijk te gebruiken. U vult uw kenteken in en de bandenpomp weet hoeveel druk er in uw banden moet. Het apparaat helpt u stap voor stap bij het juist oppompen van uw banden. Na het gebruik ziet u op het display hoeveel u gaat besparen met uw nieuwe bandenspanning.

Harde banden zijn belangrijk

Met zachte banden gebruikt de auto meer brandstof of stroom. Dat komt omdat de auto meer moeite moet doen om de banden te laten rollen. Met harde banden stoot u dus minder CO2 uit en bespaart u op uw brandstof. Harde banden slijten minder snel en geven minder kans op een klapband. 

Locatie

De Slimme Bandenpomp staat op de parkeerplaats naast het gemeentehuis. De pomp is 24 uur per dag toegankelijk. Bij veel gebruik en op bewolkte dagen kan het zijn dat de accu tijdelijk leeg is en het gebruik niet mogelijk is. Wanneer de accu weer is opgeladen met zonne-energie kunt u uw banden oppompen.

De bandenpomp is bedoeld voor personenauto’s en is niet geschikt voor campers, brommers, motoren of fietsen.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
woningmarkt Steenovensestraat Hoorzik Parkeerterreinen Rotterdamse Bol zwemmen parkeerplaats Altena C.H. van Maanenstraat Dwarsstraat Ambachtsweg vrijspraak boosterprik Bloemkeshof Maaszicht woonadres