Kernenvisies voor Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel

Maasdriel bruist van ambitie. Tegelijkertijd komen er veel uitdagingen op de gemeente af. Bijvoorbeeld op het gebied van woningbouw, voorzieningen en recreatie. Om alle ontwikkelingen nu en in de toekomst in goede banen te leiden, zijn er voor de drie grote kernen Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel kernenvisies in ontwikkeling.

Kwaliteit en behoefte

Wethouder Peter de Vries: “Behoud van kwaliteit én de behoefte van de lokale gemeenschap zijn een belangrijk uitgangspunt voor de kernenvisies. De visies beschrijven hoe we aan de slag gaan met de uiteenlopende uitdagingen en ambities. Om dat zo goed mogelijk te doen, kijken we naar zowel de fysieke, als de sociale kant van onderwerpen. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners.”

Werkversies 

De basis voor de kernenvisies is inmiddels gelegd in de vorm van kernatlassen. Die bevatten achtergrondinformatie en geven inzicht in de wensen, kansen en knelpunten voor de toekomst van de kern. Bekijk de werkversies van de kernatlassen op de pagina kernenvisies.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
schulden Maaszicht Berlicum Oude Bosscheweg carbidschieten gymzaal politiehelikopter Barneveld 010-groep coronavirus poepzakje Van Voordenpark woonlinie aanhanger Arnhem