Burgemeester Van Kooten kondigt afscheid aan

Burgemeester Henny van Kooten heeft gisteren de gemeenteraad in een brief geïnformeerd over zijn besluit om op 15 april 2023 afscheid te nemen. Hij is dan bijna 8,5 jaar burgemeester van Maasdriel.

Burgemeester Van Kooten kondigt zijn vertrek nu al aan, omdat hij de gemeenteraad voldoende tijd wil geven een opvolger te zoeken. Burgemeester Van Kooten over zijn besluit: “Ik kies ervoor om de jaren die ik nog op aarde mag zijn, te besteden aan de zorg voor mijn dierbaren. Dat was een lastig besluit waar ik goed over heb nagedacht. Samen met mijn vrouw werd ik 7,5 jaar geleden zeer warm welkom geheten in Maasdriel. Ik ervaar het nog elke dag als een voorrecht om burgervader te mogen zijn van de Maasdrielse gemeenschap. Een gemeenschap die niet bij de pakken neer gaat zitten en waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Dat is prachtig om te mogen ervaren en aan bij te mogen dragen. ​Tot 15 april mogen de Maasdrielenaren op mijn volle inzet blijven rekenen!”

Lees hier de brief aan de gemeenteraad waarin de burgemeester zijn besluit nader toelicht.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
noodopvang NS station Zaltbommel kidsswing Ondernemersvereniging de Zandmeren deurwaarder Rotterdam Weitjesweg VWS Maren Kessel fietspad ripdeal huurdersvereniging Bommelerwaard cvketel roetfiltertest volkswagen polo