Jaap Lange nieuwe gemeentesecretaris Maasdriel

Jaap Lange wordt per 29 augustus 2022 de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van gemeente Maasdriel. Tot die datum is hij werkzaam als adjunct-directeur bij gemeente Utrechtse Heuvelrug. Lange (50) volgt Geeske Wildeman op, die vanaf 1 juni de nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Diemen is.

Burgemeester Henny van Kooten namens het college: “We zijn blij met de komst van Jaap Lange naar onze gemeente. Als adjunct-directeur bij gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft hij laten zien goed om te kunnen gaan met de complexe vraagstukken die op de lokale overheid afkomen. Die vraagstukken pakt hij graag energiek en vol enthousiasme samen met de organisatie, de samenleving en bestuurders op.”

Mooie ambities in een ondernemende gemeente

Jaap Lange studeerde Bedrijfseconomie in Tilburg, waar hij ook lange tijd heeft gewoond. Op dit moment woont hij in Zeist. Sinds 2016 werkt Lange als adjunct-directeur bij gemeente Utrechtse Heuvelrug. In de afgelopen zes jaar vervulde hij de rol van gemeentesecretaris al meerdere malen. Lange: “Die ervaring leerde mij dat ik in deze rol een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de lokale samenleving. Ik heb ongelofelijk veel zin om me samen met de ambtelijke organisatie en het college in te zetten voor Maasdriel; een ondernemende gemeente met mooie ambities en uitdagingen.”

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Liander De Nieuwenhof Prins Bernhardweg Utrecht Ministerie van Volksgezondheid prinsjesdag inbraak gymzaal De Hooge Wal verkeerscampagne cocaine basisschool De Pollenhof column 010-groep zwemmersjeuk voertuigbrand