Afsluiting N831

Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de Grote Inghweg afgesloten vanwege groot onderhoud aan de weg.

Verkeershinder door tijdelijke afsluiting

Provincie Gelderland doet er alles aan om de overlast te beperken, maar hinder is niet te vermijden. Als eerste legt de provincie het vrij liggend fietspad aan tussen de nieuwe rotonde bij de Hoorzik en de Alemse rotonde. Ook voert de provincie dan asfaltonderhoud uit tussen de Alemse rotonde en de Grote Inghweg. Er staan borden met lokale omleidingen voor bestemmingsverkeer en fietsers. Doorgaand verkeer rijdt via de N322 en de A2.

Meer informatie

Voor meer informatie over het project en de planning kijkt u op de website van Provincie Gelderland. Heeft u vragen? Neem dan op werkdagen contact op met het Provincieloket via 026 359 99 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boschstraat inbreker winkels gemeentepenning vergunning Omgevingsdienst Rivierenland poltie Langdijkstraat misdaad anoniem strooizout Gisbert Schairtweg Legitiem B.V quarantaineplicht boete vissen