Wethouder Van Hoften kondigt vertrek aan

MAASDRIEL - Wethouder Van Hoften (Samen Sterk Maasdriel) heeft laten weten per 21 mei te stoppen met zijn werk als wethouder van Maasdriel. Lees de brief (PDF, 64.1 kB) die hij daarover aan het college en de gemeenteraad heeft gericht.

In een reactie op de brief laat locoburgemeester Peter de Vries namens het college weten: “We betreuren het besluit van wethouder Van Hoften en vinden het jammer dat hij ons gaat verlaten. Uiteraard respecteren we de keuze die hij heeft gemaakt. Komende tijd zorgt het college ervoor dat zijn taken worden waargenomen tot Samen Sterk Maasdriel een opvolger voordraagt.”

Het vertrek van de wethouder staat los van het nieuws over de nieuwe waarnemend burgemeester. De wethouder geeft in zijn brief aan:

“De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat het intensieve werk als wethouder, mij niet meer de gewenste resultaten en de gewenste energie oplevert, zoals het dat in de jaren daarvoor wel deed.”

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
inbrekerswerktuigen VOF Van Wanrooij-Reuvers Prins Bernhardweg KVK testbewijs afgesloten minimumloon roetfiltertest klimaatverandering Meerenstraat rotonde Belastingdienst Dorpsraad De Haar kernvisie