Maas- en Waaljutters gezocht voor 14 oktober 2023

MAASDRIEL, 13 september 2023 - De oevers en uiterwaarden langs de prachtige Maas en Waal, parels van onze gemeente, roepen om uw hulp! Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseert de gemeente Maasdriel een bijzonder evenement - het Maas- en Waaljutten. Verenigingen worden opgeroepen om samen met hun leden de handen uit de mouwen te steken en onze natuur te beschermen tegen zwerfafval.

Een Schone Missie

Het Maas- en Waaljutten is veel meer dan alleen schoonmaken. Het is een kans om samen te werken met minimaal tien enthousiaste medeleden van uw vereniging, terwijl u geniet van de adembenemende uiterwaarden en oevers langs de Maas en de Waal. Elke deelnemende vereniging krijgt een specifiek tracé toegewezen dat langs een van deze majestueuze rivieren loopt. De gemeente voorziet u van alle benodigde instructies en materialen, waaronder afvalgrijpers, hesjes en afvalzakken.

Beloning voor Uw Inzet

Uw inzet wordt niet alleen beloond met de voldoening van een schone natuur, maar ook met een eenmalige financiële vergoeding van €250,- voor uw vereniging. Deze vergoeding is bedoeld als waardering voor uw bijdrage aan het behoud van ons prachtige Maas- en Waallandschap.

Voorwaarden voor Deelname

Om deel te nemen aan het Maas- en Waaljutten, moet uw vereniging voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Uw vereniging is gevestigd in de gemeente Maasdriel.
  • Er moeten minimaal 10 personen deelnemen aan het jutten.
  • Het merendeel van de jutters zijn kinderen, maar zij moeten worden begeleid door een volwassene.

Aanmelden voor 22 september

Wilt u en uw vereniging deelnemen aan deze waardevolle missie? Aanmelden is eenvoudig! Download het aanmeldformulier (PDF, 198.8 kB) en stuur dit vóór 22 september 2023 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Aanmelding Maas- en Waaljutten". Wees er snel bij, want de inschrijving is onder voorbehoud vanwege het beperkte aantal tracés. Bij grote belangstelling worden selectiecriteria gehanteerd, waarbij de volgorde van aanmelding van belang is.

Vragen en Contact

Heeft u vragen over het Maas- en Waaljutten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Johan Kok via 06 47 76 70 33 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw deelname en betrokkenheid dragen bij aan de schoonheid en duurzaamheid van ons prachtige Maas- en Waallandschap. Samen kunnen we het verschil maken!

Doe mee, en laat ons samen zorgen voor een schone en schitterende Maas en Waal!

trailer ondernemer VOF Van Wanrooij-Reuvers Luxemburg examen Saturnushof stroomstoring bedrijfsverzamelgebouwen Delwijnsekade speeltuin motorrijtuigenbelasting verkeerscontrole Sint-Maartenskerk agenda halloween