Buurtteam Zaltbommel biedt hulp gedupeerden toeslagenaffaire Belastingdienst

Woont u in de gemeente Zaltbommel en bent u slachtoffer van de toeslagenaffaire van de Belastingdienst zoals de kinderopvangtoeslag?  Dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht bij het Buurtteam.

Wethouder Bragt: “Vanwege de privacy krijgen we geen gegevens van de belastingdienst. Daarom kunnen we zelf geen contact opnemen. Als u zich bij het Buurtteam meldt, helpen zij u graag verder.”

Ondersteuning nodig? Meld het!

Contact opnemen met het Buurtteam kan via het telefoonnummer 06 - 12 98 58 19 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Buurtteam kan bijvoorbeeld helpen bij problematiek op het gebied van huisvesting, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.

Melding maken bij de belastingdienst

Het is ook belangrijk dat gedupeerden zich melden bij de Belastingdienst. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0800 23 58 358.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
woonlinie ZBB chalet duurzaamheid Burgerwindpark Oekraine NFI Staatssecretaris Van Veldhoven bouwrijp W.G. van der Hulst Saturnushof Sneek parkeerplaats Eendenkooi motorrijder