Buurtteam Zaltbommel biedt hulp gedupeerden toeslagenaffaire Belastingdienst

Woont u in de gemeente Zaltbommel en bent u slachtoffer van de toeslagenaffaire van de Belastingdienst zoals de kinderopvangtoeslag?  Dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht bij het Buurtteam.

Wethouder Bragt: “Vanwege de privacy krijgen we geen gegevens van de belastingdienst. Daarom kunnen we zelf geen contact opnemen. Als u zich bij het Buurtteam meldt, helpen zij u graag verder.”

Ondersteuning nodig? Meld het!

Contact opnemen met het Buurtteam kan via het telefoonnummer 06 - 12 98 58 19 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Buurtteam kan bijvoorbeeld helpen bij problematiek op het gebied van huisvesting, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.

Melding maken bij de belastingdienst

Het is ook belangrijk dat gedupeerden zich melden bij de Belastingdienst. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0800 23 58 358.

nepmails Barneveld verblijfsvergunning weesfietsen makelaar verkeersdruk 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿𝘄𝗶𝗻𝗱𝗽𝗮𝗿𝗸 𝗔𝟮 𝗟𝗮𝗴𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗶𝗷𝗲𝗻 glastuinbouw minderjarige Karstraat Sociale Recherche Spellewaard Kloostertijd ondergrondse containers vaarbewijs