Raadslid Arie Duijzer ontvangt gemeentepenning

Tijdens de raadsvergadering van 8 juli ontving SGP-raadslid Arie Duijzer uit handen van burgemeester Van Maaren de gemeentepenning van de gemeente Zaltbommel. Duijzer ontving de erepenning vanwege zijn 25 jarig jubileum als lid van de gemeenteraad. Burgemeester van Maaren gaf aan dat op de penning de Latijnse spreuk ora et labora is gegraveerd.

"Deze spreuk staat voor bid en werk en past uitstekend bij u en bij de partij die u al zo lang mag vertegenwoordigen", aldus de burgemeester.

Raadscarrière

Duijzer begon zijn raadscarrière in maart 1996 als lid van de gemeenteraad van Brakel. Na de herindeling van de gemeente Brakel in 1999 nam hij plaats in de vernieuwde gemeenteraad. Duijzer is in zijn politieke loopbaan zowel lijsttrekker als fractievoorzitter geweest van de SGP. Tegenwoordig is hij naast zijn lidmaatschap van de raad ook de plaatsvervangende raadsvoorzitter en zit hij regelmatig de carrouselvergaderingen van de gemeenteraad voor.

Gemeentepenning

De gemeentepenning van Zaltbommel wordt uitgereikt aan personen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor onze gemeente. De penning is gemaakt door de Zaltbommels kunstenaar Maria van Gerwen.

asfalteringswerkzaamheden kerkklokken waaljutter coronavirus afstandsonderwijs Velddriel bestemmingsplan Big Machinery Minister Dijkgraaf hulpverleningstraject cryptocommunicatie loden leiding Dalemstraat dorpsraad velddriel deurwaarder