Controle bedrijfsverzamelgebouw Van Voordenpark

Maandag 4 juli werd er een integrale veiligheidscontrole gehouden bij een bedrijfsverzamelgebouw aan het Van Voordenpark in Zaltbommel. Dit gebeurde in samenwerking met de toezichthouders van de Omgevingsdienst Rivierenland, brandweer, de boa’s en energienetbeheerder Liander.

Over de controle

Tijdens deze controle is er door toezichthouders gecontroleerd op gebouw- en milieuvergunningen, brandveiligheid, (afwijkend) stroomverbruik en andere mogelijk illegale activiteiten. Er is een enkele waarschuwing voor onjuist gebruik van rookmelders gegeven. Daarnaast waren sommige brandblussers niet in orde. Verder zijn er geen bijzonderheden aangetroffen. Burgemeester Van Maaren is tevreden over de controle: “Een veilige woon- en leefomgeving creëren we samen. Mijn complimenten aan de ondernemers. Samen werken we aan veilige bedrijventerreinen.”

Controle voor veilige woon- een leefomgeving

Een veilige woon- en leefomgeving heeft de hoogste prioriteit voor de gemeente Zaltbommel. De gemeente wilt graag zicht hebben op wat zich afspeelt in Zaltbommel. Vandaar dat er regelmatige (integrale) controles worden uitgevoerd en dat er wordt gehandhaafd bij strijdige situaties.

kernvisies Langdijkstraat Delwijnen De Kil luier De Poorterij Werkendam N322 gemeente Altena 26lytham Maasfront Kerkdriel BV Minister Van Engelshoven Fordgarage verkeersmaatregelen vrachtwagenparkeerplaats