Vaste standplaats per 1 januari 2023 beschikbaar

Vanaf 1 januari 2023 zijn er weer verschillende standplaatsen in de gemeente Zaltbommel beschikbaar. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze standplaatsen? Schrijf u dan hiervoor in tussen 20 oktober en 17 november 2022. De vergunning is maximaal 12 jaar geldig. U kunt zich inschrijven voor meerdere standplaatsen.

Wilt u weten om welke standplaatsen het gaat? U vindt de beschikbare standplaatsen in dit overzicht.

Inschrijven tussen 20 oktober en 17 november

Inschrijven kan met het formulier standplaatsvergunning 2023

(PDF, 153.7 kB). U kunt dit formulier downloaden, printen en invullen en vervolgens sturen naar gemeentekantoor Zaltbommel Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

Let op: de inschrijftermijn start op 20 oktober 2022 en sluit op 17 november 2022. Inschrijfformulieren die na 17 november binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Is uw inschrijfformulier niet volledig ingevuld? Dan brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. U heeft dan tot 17 november de tijd de inschrijving alsnog volledig te maken.

Meer inschrijvingen dan het aantal vergunningen?

Zij er meer inschrijvingen dan het aantal vergunningen voor een standplaats? Dan volgt er een loting. Iedereen heeft dan dezelfde kans om een vergunning te krijgen voor die betreffende standplaats. De loting vindt plaats op 1 december 2022 op het gemeentekantoor van Zaltbommel. De betreffende ondernemers ontvangen hier dan een brief over.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een standplaats op de pagina Standplaatsvergunning.
Vragen? Neem contact op met het team APV. Dit kan via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 14 0418.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
A15 fietsendiefstal Prins Bernhardweg veiligheidsrisico Strandbad Well schadevergoeding annemersbedrijf J.A. van Boxtel BV Rietschoof Gamerschestraat Week van de Digitale Veiligheid Raad van State camerabeelden Jacob Ekelmansstraat winkels rijverbod