Column burgemeester Van Maaren "Met nieuwe energie"

"Na een mooie zomer is het fijn om te zien dat alles weer draait in onze gemeente. Onze kinderen gaan weer naar school. Ze kunnen zich verder ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen en hun vrienden en vriendinnen weer zien. Goed om te zien hoe zij vol verwachting, en soms met frisse tegenzin, het nieuwe schooljaar tegemoet gaan.

Ook ons bloeiende verenigingsleven komt weer tot leven na de vakantie. Sportclubs, culturele verenigingen, muziekverenigingen en veel andere verenigingen starten weer met volle kracht op. We kunnen elkaar weer ontmoeten, samen activiteiten ondernemen en genieten van wat ons verenigt. Het verenigingsleven is het kloppende hart van onze gemeente en ik ben trots op iedereen die dat mogelijk maakt.

Ook de lokale democratie gaat verder. De gemeenteraad hervat haar vergaderingen. Daarin blijven zij zich inzetten voor het vertegenwoordigen van uw belangen. Samen met de gemeenteraadsleden werken we aan een nog betere leefomgeving voor al onze inwoners. Ik wil u blijven uitnodigen om actief deel te nemen aan de lokale democratie en uw stem te laten horen. Of om eens een vergadering bij te wonen op de publieke tribune in onze prachtige raadszaal.

Met nieuwe energie en enthousiasme gaan we dit nieuwe seizoen tegemoet. Laten we samen blijven bouwen aan een gemeente waarin iedereen zich thuis voelt. Waarin we elkaar ondersteunen en waarin we trots kunnen zijn op wat we bereiken. Of het nu op school is, bij een vereniging of in de gemeenteraad. Laten we elkaar inspireren en stimuleren om het beste uit onszelf en onze gemeenschap te halen."

Met een hartelijke groet,
P.C. (Pieter) van Maaren
burgemeester Zaltbommel

onweer harddrugs Wethouder Willem Posthouwer hondenbelasting Aannemersbedrijf Gijben incidenten zilver Wet Damocles gestolen rioolwaterleiding Moderna Alcoholwet Toepadweg vogelgriep hennepknipperij