Informatieavond Project Flexwoningen De Tol

Op dinsdagavond 30 januari 2024 wordt een informatieve inloopavond gehouden over het veelbelovende project Flexwoningen De Tol. Dit wordt gezamenlijk georganiseerd door de gemeente Zaltbommel, Bazalt Wonen en Rabo SmartBuilds. De inloopavond vindt plaats in wijkontmoetingscentrum De Grote Aak, gelegen aan Johan van Oldenbarneveldtstraat 2 in Zaltbommel, en duurt van 17:30 uur tot 20:30 uur.

Tijdens deze avond krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan vertegenwoordigers van zowel de gemeente als de initiatiefnemers van het project. Een unieke kans om meer te weten te komen over de plannen en de toekomstige ontwikkelingen van het flexwoningproject De Tol.

Presentatie Project De Tol

U bent vrij om binnen te lopen en de gedetailleerde uitwerkingen van het project te bekijken. Op presentatieborden worden het stedenbouwkundig- en beeldkwaliteitsplan gepresenteerd, evenals de procedure en planning van het project. Deze visuele presentaties bieden een helder inzicht in wat u kunt verwachten van de toekomstige ontwikkelingen van flexwoningproject De Tol.

Over Project De Tol

De locatie van De Tol, gelegen tussen de A2, de Van Heemstraweg en de Steenweg, zal worden benut voor de realisatie van 139 woningen door Bazalt Wonen en Rabo SmartBuilds. Het betreft een project met een looptijd van circa 30 jaar, waarbij de focus ligt op flexibele woningbouw en moderne bouwtechnologieën.

Wellseind fietser Hoekseweg Buys Ballot brug hulpverleners waterpijptabak Granuliet Wethouder Peter de Vries onderzoek ’t Aailand Waterschap Rivierenland Gasthuisplein Utrechteweg Jaap Lange