Aanhouding na achtervolging gestolen auto

Zondagnacht 5 oktober kreeg de politie een melding via het ANPR systeem dat er op de A2 ter hoogte van Vianen een voertuig met mogelijk gestolen kentekenplaten zou rijden. De politie nam direct met meerdere eenheden positie in langs de A2 bij Enspijk en Zaltbommel.
 
Het voertuig kwam al snel in het zicht waarop er een achtervolging ontstond tot onder aan de afrit in Hedel. De bestuurder van het voertuig vluchtte vervolgens een weiland in. Dit zonder succes, want al snel werden er dankzij een politie hondengeleider twee schoenen aangetroffen en kort daarna werd ook de bestuurder gezien welke zich verschanste in een rietkraag. De bestuurder is een 41-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en kon na het dreigen met het inzetten van de politiehond zonder problemen worden aangehouden. De kentekenplaten bleken te zijn gestolen in Amsterdam en de auto bleek gestolen in Hoofddorp. De recherche onderzoekt de zaak.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
huisvesters THC DHL Naarden Zwolle aanrijding Bulkseweg 112maasdriel Rob Roemers verkeershinder Wet Damocles bomen fietspad sigaretten Plataanstraat