Brand in appartementencomplex aan de Kasteellaan in Hedel

In Hedel is donderdagmiddag een brand uitgebroken in een appartementencomplex aan de Kasteellaan in Hedel. Drie bewoners van het complex waar voornamelijk ouderen wonen zijn naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze rook hadden ingeademd.

Meerdere hulpdiensten, waaronder brandweer, ambulances, poltie en traumahelikopter zijn naar het appartementencomplex aan de Kasteellaan in Hedel gekomen. De brand is vermoedelijk ontstaan in de keuken van een appartement op de eerste etage en ging gepaard met veel rookontwikkeling. Het complex is door de brandweer ontruimd. De geëvacueerde bewoners zijn in de omgeving opgevangen en kunnen waarschijnlijk nog vandaag nog huis. Het appartement waar de brand is ontstaan, is flink beschadigd geraakt en zal voorlopig niet bewoonbaar zijn.

huisvesters woonboot Monseigneur Zwijsenplein Bezoekerscentrum De Grote Rivieren helmplicht tweewieler rijverbod Wethouder Willem Posthouwer gestolen uitleveringsverdrag Waterschap Rivierenland cybercrime verkeerscontrole Vijfherenlanden rioolgemalen