Politie zoekt getuigen van twee inbraken in Hedel

HEDEL - De politie Bommelerwaard is op zoek naar mogelijke getuigen van twee inbraken die vrijdag 5 februari hebben plaatsvonden in Hedel. De eerste inbraak vond plaats bij een bedrijf aan de Steenovensestraat in Hedel. De inbrekers sloegen toe tussen 2.00 en 2.30 uur. Het is niet bekend of zij wat hebben buitgemaakt.

Niet lang daarna omstreeks 03:30 uur kreeg de politie Bommelerwaard opnieuw een melding van een inbraak in Hedel, ditmaal bij de voetbalvereniging aan de Winkelseweg. Ook hier is niet bekend of zij wat hebben buitgemaakt.

Getuigen gezocht

De dader of daders zijn tot op heden spoorloos. De politie is dan ook op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien, of heb jij meer informatie over een van deze twee inbraken in Hedel, Dan komt de politie graag met jou in contact via 0900-8844, Via Social Media of door een privé bericht te sturen of via de website www.politie.nl. Wil je liever anoniem blijven? Bel dan met 0800-7000.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
klompenpad klimaat online handel inwoners ZBM00-H-1554 strand rijbewijs regenwater fietsverlichting UITagenda THC plunderingen Monseigneur Zwijsenplein muziektent Gerard van den Anker