Woning beschoten in Hedel, politie zoekt getuigen

Hedel - Afgelopen nacht is er geschoten op een woning in Hedel. Het gaat om een woning aan de Hondsneststraat. Rond 3.30 uur werd er bij de politie gemeld dat er iets was gebeurd bij het huis. Ter plaatse zagen agenten dat er een gat in een raam zat.

Er is meteen een onderzoek gestart, waarbij er sporen worden veiliggesteld. Maar voor het onderzoek wordt er ook gezocht naar getuigen. Er is ook al een buurtonderzoek geweest, bij mensen die niet thuis waren wordt een brief achtergelaten. Wie heeft er afgelopen nacht iets opvallends gezien in Hedel en omgeving? Mogelijk is er gebruik gemaakt van een auto of een ander vervoermiddel. Hebt u tussen 2.00 en 4.00 in en rond Hedel een voertuig gezien en heeft u hier meer informatie over? Bel dan de politie via 0900-8844.

Het kan ook zijn dat u in Hedel of omgeving woont en camera’s hebt. Is er op camerabeelden tussen 2.00 en 4.00 uur iets opvallends te zien dat hiermee te maken kan hebben? Bel ook dan de politie om uw beelden te delen.

Bij de woning heeft vorig jaar ook een incident plaatsgevonden, toen werd er brand gesticht. Of deze beschieting te maken heeft met andere gebeurtenissen in de regio is nog niet duidelijk, het onderzoek moet daar antwoord op geven.

Foto ter illustratie

riolering opiumwet Sneek prinsjesdag TONK-regeling motorrijder zwembad wijkraad Hadewychstraat afstandsonderwijs VOF Van Wanrooij-Reuvers bloembakken autodiefstal stijldansen Nieuwendijk