Vuurwapen gevonden bij controle in Hedel

Hedel - Afgelopen nacht heeft de politie opnieuw een controle gehouden in Hedel bij de A2. Er is een verdachte aangehouden die een vuurwapen bij zich had. Verder werden er een wapenstok, mes en een kleine hoeveelheid hennep in beslag genomen.
 
Ook vorig weekend waren er controles, nadat er in korte tijd meerdere woningen beschoten waren in de regio. De burgemeester besloot een deel van de gemeente aan te wijzen als veiligheidsrisicogebied. De politie kreeg daarop de bevoegdheid om auto’s te doorzoeken en personen te fouilleren. Een van de gecontroleerde automobilisten bleek een vuurwapen bij zich te hebben. Het gaat om een 25-jarige man uit Den Bosch. Hij is aangehouden en zijn auto is afgesleept voor verder onderzoek. Bij de controle werden verder enkele verkeersovertredingen geconstateerd, zoals rijden zonder gordel of rijbewijs.
 
Over het onderzoek naar de beschietingen van woningen kan op dit moment nog geen update gegeven worden.
hert archeologen bedrijfsinbraak Mateusz station Den Bosch strand Nederhemert-Zuid statiegeld natuurtoezicht Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten belasting Kolkweg De Vrije Heeren appertementencomplex Hoenderveld