Weer nachtelijke controle in Hedel

Hedel - Afgelopen nacht heeft de politie opnieuw een controle gehouden in de gemeente Maasdriel. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol of drugs. Er werd verder een verboden mes en een gebruikershoeveelheid drugs in beslag genomen.

Verschillende delen van de gemeente zijn als veiligheidsrisicogebied aangewezen. Dat gebeurde nadat er verschillende woningen in de regio beschoten waren, incidenten die mogelijk verband houden met een langer lopende afpersingszaak in Hedel. In mei en juni werden er ook al controles gehouden, toen werden er onder andere vuurwapens gevonden. De wapens hadden voor zover bekend geen enkel verband met de afpersingszaak. In de periode waarin er controles werden gehouden, zijn er wel vier mannen op heterdaad aangehouden voor een brandstichting in Tiel.

Bij de controle van afgelopen nacht werden 130 auto’s gecontroleerd. Ook in de komende tijd zal de politie nog controleren, over het tijdstip en de hoeveelheid van controles worden geen mededelingen gedaan.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
waterpijp Waterstraat Week van de Digitale Veiligheid DigiD archeologisch onderzoek pluimveebedrijf afstandsonderwijs APK Posweg Munsterstraat meldpunt burgerking alcoholcontrole Hurwenensestraat Hoenzadriel