Kasteelplein Hedel krijgt Facelift: Groen, Open en Kindvriendelijk!

Hedel - Bewoners van Hedel kunnen zich verheugen op een positieve verandering in hun lokale gemeenschap. Dit najaar staat het Kasteelplein op de planning voor een langverwachte opknapbeurt, waarbij het plein een geheel nieuwe uitstraling zal krijgen. De aanbesteding is succesvol afgerond en het lokale Aannemersbedrijf Gijben is geselecteerd om het werk uit te voeren.

De herinrichting van het Kasteelplein belooft verschillende verbeteringen. Zo zal het plein groener en opener worden, en er zullen speeltoestellen worden geïnstalleerd die perfect passen bij de omgeving. Met de verwachte start van de werkzaamheden in oktober 2023, wordt gestreefd naar voltooiing eind dit jaar. De beplanting zal aangebracht worden in het begin van het plantseizoen in 2024.

De plannen voor het vernieuwde plein zijn het resultaat van nauwe samenwerking tussen de werkgroep Kasteelplein en belanghebbenden, waaronder de Stichting Kleindierwandelpark Hedel, Hedels Historie, R.K. Parochie en lokale inwoners. De gemeente is ervan overtuigd dat deze facelift het Kasteelplein zal veranderen in een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud. De herinrichting zal bijdragen aan de leefbaarheid en het welzijn van de gemeenschap.

maatschappelijk cluster dientsverband Buys Ballot Google Apple Exposure Notification Jumbo Driel jaarwisseling testbewijs vluchtelingen bankhelpdeskfraude Steenovensestraat zzp klanttevredenheid buitendienst Burgerwindpark