Brandweer Hedel Voorkomt Uitbreiding Voertuigbrand op 4 Koloms Hefbrug

HEDEL - Gisteren, omstreeks 12 uur 's middags, rukte de brandweer van Hedel uit voor een melding van een voertuigbrand aan de Koningskampen. De situatie bleek urgent, aangezien een auto in lichterlaaie stond op een 4 koloms hefbrug, veroorzaakt door werkzaamheden.

Dankzij het snelle handelen van de brandweerlieden kon de brand beperkt blijven, waardoor ernstigere schade werd voorkomen. De inzet leidde tot een opschaling naar middelbrand, waarbij de waterwagen, tankautospuit en ladderwagen van brandweer ‘s-Hertogenbosch werden ingezet om de situatie onder controle te krijgen.

Voor omstanders was er enige verwarring, omdat op het moment van de brand een andere tankautospuit voorbijreed. Deze bleek echter buiten dienst te zijn en werd gebruikt door de jeugdbrandweer die regionale wedstrijden had in Hedel. Daarom kon deze tankautospuit geen actie ondernemen in het geval van de voertuigbrand.

De brandweer van Hedel hoopt met deze verduidelijking een helder beeld te schetsen van de gebeurtenissen en bedankt alle betrokkenen voor hun snelle reactie, waardoor erger kon worden voorkomen.

Gisbert Schairtweg TONK Ballemanseweg onderzoek All-in Werkgeversprijs riolering Wadenoijen ruiters inbrekerswerktuigen straatroof Breda hooibalen Brakel Feestweekend gymzaal