Woningbouwproject De Vrije Heeren in Heerewaarden krijgt vorm

Woensdag 9 december bezocht wethouder Peter de Vries samen met Sellenra Vastgoed Ontwikkeling BV en aannemersbedrijf J.A. van Boxtel BV het woningbouwproject De Vrije Heeren in Heerewaarden. De bouw van 16 nieuwbouwwoningen is inmiddels van start. Op de plaats waar voorheen het dorpshuis en de school stonden, komen in totaal 20 eengezinswoningen.

Starters en senioren

Door de realisatie van MFC De Steen zijn de twee locaties vrij gekomen. Het voormalige dorpshuis is verbouwd tot 4 woningen en er komen 16 nieuwbouwwoningen. De woningen zijn bestemd voor starters, startende gezinnen en senioren. Naar verwachting is de bouw eind 2021 klaar.

Lokaal

Wethouder De Vries is trots op het project: “Wat ik bijzonder vind aan dit project is dat we het samen met lokale bedrijven realiseren. Iedereen die meewerkt aan dit woningbouwproject komt uit de buurt. Dat vinden wij als gemeente zeer waardevol en het is voor ons een bevestiging van het aanwezige ondernemerschap in Maasdriel.”

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Waardenburg vuurwerkafval Gijs van Leeuwen Stichting Kunstweek kerstboodschap Hogesteeg airco Stientje van Veldhoven buurtteam Zaltbommel verkeersongevallenanalyse appertementencomplex Tussen de kerk en raadhuis archeologen geldboete fietsendiefstal