Woensdag 9 december bezocht wethouder Peter de Vries samen met Sellenra Vastgoed Ontwikkeling BV en aannemersbedrijf J.A. van Boxtel BV het woningbouwproject De Vrije Heeren in Heerewaarden. De bouw van 16 nieuwbouwwoningen is inmiddels van start. Op de plaats waar voorheen het dorpshuis en de school stonden, komen in totaal 20 eengezinswoningen.

(AFGELAST i.v.m. Corona maatregelen) Op zaterdag 31 oktober 2020 wordt er weer een Halloweentocht in en door het dorp Heerewaarden gehouden, waar iedereen welkom is die op een basis school zit. De bedoeling is door langs de deur te gaan en door middel van een liedje zingen lekkernijen te scoren. Dit jaar is de organisatie in handen van een samenwerking tussen MFC de Steen en Voor ons Heerewaarden.

Op 13 september organiseert Bezoekerscentrum De Grote Rivieren een Vrijetijdsmarkt. Er is een aangepaste indeling en looproute gemaakt voor een plezierig bezoek en de RIVM maatregelen te naleven. Wat is er allemaal te zien en te beleven? Kunstenaars, prachtige handgemaakte kinderjurkjes, gehaakte en gebreide spulletjes, hebbedingetjes, figuurzagen en nog veel meer.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Tiel melder Zuilichem Werkendam nieuwbouw Dorpsraad Uden Kees de Jong rioolwaterleiding Liander minimumloon Galder 4 mei Comité uiterwaarden Van Heemstraweg