Woensdag 9 december bezocht wethouder Peter de Vries samen met Sellenra Vastgoed Ontwikkeling BV en aannemersbedrijf J.A. van Boxtel BV het woningbouwproject De Vrije Heeren in Heerewaarden. De bouw van 16 nieuwbouwwoningen is inmiddels van start. Op de plaats waar voorheen het dorpshuis en de school stonden, komen in totaal 20 eengezinswoningen.

(AFGELAST i.v.m. Corona maatregelen) Op zaterdag 31 oktober 2020 wordt er weer een Halloweentocht in en door het dorp Heerewaarden gehouden, waar iedereen welkom is die op een basis school zit. De bedoeling is door langs de deur te gaan en door middel van een liedje zingen lekkernijen te scoren. Dit jaar is de organisatie in handen van een samenwerking tussen MFC de Steen en Voor ons Heerewaarden.

Op 13 september organiseert Bezoekerscentrum De Grote Rivieren een Vrijetijdsmarkt. Er is een aangepaste indeling en looproute gemaakt voor een plezierig bezoek en de RIVM maatregelen te naleven. Wat is er allemaal te zien en te beleven? Kunstenaars, prachtige handgemaakte kinderjurkjes, gehaakte en gebreide spulletjes, hebbedingetjes, figuurzagen en nog veel meer.

A.F. De Savornin Lohmanstraat De Ooijk ZBM00-H-1554 vuurwerkbom wapenbezit Stichting Promotie Ammerzoden Dorp waterpijp drone mondmasker De Nieuwenhof Hogeweg Maas en Waalweg Plataanstraat bomen Waterschap Rivierenland