Gestolen motor en camper ontdekt in Heerewaarden na anonieme tip

Heerewaarden - Na een anonieme melding heeft de politie donderdagmiddag een loods aan de Hogewaard in Heerewaarden bezocht. Tijdens de controle troffen ze een gestolen motor en camper aan. Gelukkig was de politie net op tijd, want de gestolen motor stond al klaar voor transport. Een 25-jarige man uit Eindhoven werd ter plaatse gearresteerd als verdachte.

De anonieme tip bleek van onschatbare waarde, omdat het leidde tot de vondst van de gestolen voertuigen. Dankzij de snelle actie van de politie kunnen de eigenaren binnenkort hun eigendommen terugkrijgen. Hiermee is wellicht verdere criminaliteit voorkomen.

De politie benadrukt het belang van het melden van verdachte situaties en criminele activiteiten in de omgeving. Anonieme tips spelen een cruciale rol bij het bestrijden van criminaliteit en het waarborgen van de veiligheid in de samenleving. Als je vermoedens hebt van criminaliteit of informatie hebt over gepleegde strafbare feiten, kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Jouw anonimiteit wordt gegarandeerd, aangezien Meld Misdaad Anoniem volledig onafhankelijk van de politie opereert.

Voor dringende zaken of direct contact met de politie, kun je bellen met 0900-8844. Dit nummer is ook beschikbaar voor communicatie met bijvoorbeeld de wijkagent

H.M.F. Bruls Maas zwemmersjeuk Brakel Nesdwaarden jachthaven woonlinie François-Willem De Virieu pizza 112 Kasja Ollongren afgesloten Wethouder Peter de Vries Paul Blokhuis Hurwenensestraat