Onderzoek incidenten in Hedel en Kerkdriel

De politie is druk bezig met het onderzoek van de recente incidenten in Kerkdriel en Hedel. Aan de Hondsnestraat in Hedel werd namelijk in de nacht van zondag op maandag brand gesticht en hierbij ging de voordeur van de woning in vlammen op. In Kerkdriel zijn in de nacht van maandag op dinsdag vermoedelijk twee woningen beschoten.

Het gaat hierbij om een woning aan de Hoorzik en een woning aan de Saturnushof. Bij de woningen heeft de politie met forensisch rechercheurs naar sporen gezocht. Op dit moment zijn er meerdere berichten in de media dat deze incidenten een link hebben met een eerdere afpersingzaak in de regio. De politie wil hier inhoudelijk niet verder op ingaan en nader onderzoek zal moeten uitwijzen of deze incidenten verband houden met de eerdere incidenten. Heb je iets gezien of gehoord de afgelopen dagen? Of kom je iets tegen dat verdacht is? Deel het met de politie via 0900-8844. Eventueel kan het ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

hagel Van Voordenpark bijen fietspad Paul Blokhuis APK verkeersongevallenanalyse RIVM Toenwachterstraat volkswagen polo tweede kamerverkiezingen misdaad fietsverlichting winkels afvalwater