KERKDRIEL - Donderdagochtend 13 januari zag een motoragent een auto in Kerkdriel rijden die nogal zijn best deed om op te vallen. Bij het zien van de motorrijder ging de bestuurder rechtop zitten, stoer vooruitkijken en begon zijn auto te dansen alsof hij niet in de juiste versnelling stond. Hij had duidelijk de auto niet onder controle. Tijd voor een controle dacht de motoragent.

KERKDRIEL - Afgelopen twee dagen is door de politie weer toezicht gehouden op onder andere de rivier de Maas bij Kerkdriel. Agenten in een speedboot en op de waterscooter hebben vele schippers moeten aanspreken op hun vaargedrag. Een schipper en roerganger waren beiden onder invloed van alcohol en kregen een proces-verbaal.

De Drielse kermis gaat dit jaar definitief niet door. In een overleg heeft de gemeente Maasdriel samen met de horecaondernemers op en rondom het Mgr. Zwijsenplein dit besluit genomen. Aanleiding is de aanhoudende onzekerheid rondom de in september geldende coronamaatregelen, die een goede voorbereiding op dit moment in de weg staat.

De politie Bommelerwaard kreeg een melding van een verkeersongeval in de Dalemstraat in Kerkdriel. Ter plaatse bleek het te gaan om 2 voertuigen die frontaal tegen elkaar op waren gebotst. Tijdens het onderzoek zagen de agenten dat een van de bestuurders reed met 2 gladde banden. De bestuurder kreeg hiervoor proces-verbaal. De politie laat verder weten dat de verzekering de zaak verder zal overnemen.

Kerkdriel - De politie is op zondag 9 mei een onderzoek gestart nadat er mogelijk op een woning aan de Katarijnehof in Kerkdriel is geschoten. Er werd melding van gedaan bij de politie rond 09.00 uur; we zijn meteen naar de woning gelopen; agenten zagen een gat in een ruit. Het incident zelf heeft zich mogelijk eerder die nacht voorgedaan.

jan 04, 2022

Politie zoekt eigenaar fiets

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De fiets op de afbeelding is onder verdachte omstandigheden in Zaltbommel…