Ramkraak op Drogist in Kerkdriel: Politie zoekt getuigen

KERKDRIEL - In de nacht van 18 op 19 oktober hebben twee mannen een ramkraak gepleegd op een drogisterij aan het Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel. De politie roept getuigen op om informatie te delen die kan leiden tot de identificatie van de daders.

De ramkraak vond plaats in de nacht van 18 op 19 oktober, waarbij de daders een rode auto gebruikten die de dag ervoor was gestolen in Den Bosch. Aan het Monseigneur Zwijsenplein ramden ze met hoge snelheid achteruit tegen de pui van de drogisterij, waarna ze een groot aantal producten buitmaakten. Na de kraak vluchtten de verdachten in de richting van de Kerkstraat. De gestolen rode auto werd later gevonden aan de Ipperakkeren, waar mogelijk werd overgestapt op een vluchtauto.

De politie heeft beelden van de daders en roept het publiek op om te helpen bij de identificatie. Daarnaast vragen ze specifiek of iemand in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober tussen 02:00 en 03:00 uur getuige was van mannen die uit een rode auto stapten en overstapten in een ander voertuig aan de Ipperakkeren.

Heb jij informatie over deze zaak? De politie verzoekt getuigen zich te melden via het tipformulier op de website of telefonisch via de gratis tiplijn op 0800-6070. Wil je liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem garandeert volledige anonimiteit en de verstrekte informatie wordt alleen doorgegeven als het niet te herleiden is naar de melder.

Zaaknummer:
2023484420

 
De Kreek wethouder JCVANKESSEL onderwijs shertogenbosch station Den Bosch Minister Schreinemacher Zandweg 26lytham Terugroepactie TBS AED brand ruitenkrabber rioolwater