Ontwikkeling Paddenstoelenbuurt in volle gang

De gemeente Maasdriel heeft een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het woningbouwplan de Paddenstoelenbuurt in Kerkdriel. Op 1 juli heeft wethouder de Vries een aankoopovereenkomst ondertekend met de grondeigenaar Van Den Bosch Vastgoed.

Wethouder De Vries is verheugd met de gezette stap: “De wens bestond al jaren om de woningbouw in Kerkdriel-Noord af te ronden. Na het akkoord van de gemeenteraad op het masterplan Paddenstoelenbuurt konden we daar ook voortvarend mee aan de slag. Maar zonder de aankoop van de betreffende grond was het niet mogelijk om op korte termijn de eerste fase van het woningbouwplan Paddenstoelenbuurt te ontwikkelen. Ik ben dan ook blij dat we er met elkaar zijn uitgekomen en dat we aan de slag kunnen.”

De volgende stap is het realiseren van het bestemmingsplan voor de 177 woningen. De gemeente streeft ernaar in het najaar van 2020 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen. Omwonenden en andere belanghebbenden kunnen daar op reageren. Naar verwachting starten de bouwwerkzaamheden eind 2021.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
Velddriel Maartenskerk eindexamens Nieuwe Tijningen stoeptegels TONK-regeling Minister Slob openbare gebouwen bedrijfsinbraak Bommelsekade Hondsneststraat De Vrije Heeren Janssen de Jong Projectontwikkeling aardwarmte misdrijf