Politie zoekt inbrekers elektronicazaak Kerkdriel

De politie is opzoek naar twee personen die verantwoordelijk worden gehouden voor een inbraak bij een elektronicazaak aan het Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel. Donderdag 23 april omstreeks 03:00 uur wordt tevergeefs door één van de twee gemaskerde mannen geprobeert om de deur van de elektronicazaak open te boren. Op camerabeelden is te zien dat even later de tweede man komt kijken hoe hij vordert. Het lukt ze deze keer niet om binnen te komen en vertrekken weer.

Op 27 april rond 05:14 wordt er mogelijk door hetzelfde duo opnieuw een poging tot inbraak gedaan, ditmaal met succes. Op beelden is te zien dat er een Audi s6 station met gestolen kentekenplaten bij de winkel stopt en er twee personen uitstappen. Niet veel later laden ze meerdere dozen met televisies in de kofferbak van de gestolen auto.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden. Ook camerabeelden zijn heel erg welkom.

Zaaknummer: 2020186750. Bel 0800-6070 of 0800-7000.

 

gemeenteraad Den Bosch Vijfherenlanden kernvisie sigarettenfabriek heterdaad drugs Mercedes nitraten Bertus de Leeuw ziekte van Lyme boosterprik Delkant Wethouder van leeuwen rijkswaterstaat