Tiel - Vermoedelijk zwaar vuurwerk gegooid bij woning

Tiel / Kerkdriel - Afgelopen nacht werd er een harde knal gehoord bij een woning aan de Kogge in Tiel. De politie was snel met veel eenheden aanwezig, omdat er eerder ook al een incident is geweest op dit adres. Toen werd er brand gesticht bij de voordeur van de woning. Bij het incident van afgelopen nacht is niemand gewond geraakt. Een auto raakte beschadigd.

Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie ervan uit dat het waarschijnlijk om zwaar vuurwerk gaat. Of dit verband heeft met het eerdere incident is niet duidelijk, dat wordt onderzocht. Het is nog niet bekend wie er verantwoordelijk is voor het afsteken van het vuurwerk. Hebt u iets gezien afgelopen nacht rond de Kogge in Tiel? Of weet u meer over de persoon of personen die het vuurwerk afgestoken zouden hebben? Bel dan met de politie via 0900-8844.


Het onderzoek naar de eerdere brandstichting, die mogelijk verband hield met andere incidenten in Hedel en Kerkdriel, is nog gaande. Hierover kan de politie nog geen update geven.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
wandeltocht poltie loon Driesprong Gasthuisstraat VWS Rotterdamse Bol alcoholcontrole Katarijnehof vogelgriep begroting gemeenteraadsverkiezingen Tweede wereldoorlog ventilatie Woerden