Getuigen gezocht van incident met zwaar vuurwerk aan de Saturnushof in Kerkdriel

De politie Bommelerwaard is een onderzoek gestart naar een incident met zwaar vuurwerk aan de Saturnushof in Kerkdriel. Bij een woning werd in de nacht van zondag op maandag zwaar vuurwerk afgestoken, waardoor een ruit sneuvelde. Ook een auto raakte beschadigd.

De politie is opzoek naar getuigen.

Vermoedelijk zijn er twee daders, mogelijk zijn ze gevlucht met een voertuig. Wie heeft in de nacht van zondag op maandag 23 november iets opvallends gezien in de omgeving van de Saturnushof? Bel dan met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
 
Of het vuurwerkincident te maken heeft met een eerder vuurwerkincidenten in de regio wordt onderzocht. Het gaat dan om twee vuurwerkontploffingen in Tiel. Het onderzoek naar die zaken, die mogelijk verband hielden met andere incidenten in Hedel en Kerkdriel, is nog gaande. Hierbij hoor ook een eerdere beschieting van de woning aan de Saturnushof. Hierover kan de politie nog geen update geven.
Sint-Maartenskerk rookvrij voorontwerpbestemmingsplan kernvisie Haary Booshof Fordgarage nieuwbouw brug lantaarnpaal vermist Hadewychstraat afgesloten verkeersdruk Kerkstraat Hedelse brug