Vrouw aangehouden voor woninginbraak aan de Bulkseweg in Kerkdriel

KERKDRIEL - Woensdagavond 6 januari omstreeks 21:20 uur kreeg de politie Bommelerwaard een melding van een inbraakalarm bij een woning aan de Bulkseweg in Kerkdriel. Direct gingen meerdere eenheden ter plaatse.
 
De eerste politieagenten die ter plaatse kwamen besloten om op de splitsen. Een agent liep links om de woning heen, de andere agent rechts om. Hierbij kwam een agent een verbroken raam tegen aan de achterzijde van de woning. De andere agent trof een vrouw aan op het erf die net op een fiets wilde springen om weg te fietsen. De vrouw werd staande gehouden. Na kort onderzoek had de politie voldoende feiten en omstandigheden om de vrouw aan te merken als verdachte van woninginbraak. Hierop is de 32-jarige vrouw, zonder vaste woon of verblijfplaats, aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De recherche onderzoekt de zaak.
nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
werknemer motorboten drugs Staatssecretaris Van Veldhoven Wethouder Posthouwer Moffendijk appartement standplaats oorlogsmonumenten NS station Zaltbommel 112zaltbommel sporthal softdrugs de Geerden Ondernemersvereniging De Haar