Vrouw aangehouden voor woninginbraak aan de Bulkseweg in Kerkdriel

KERKDRIEL - Woensdagavond 6 januari omstreeks 21:20 uur kreeg de politie Bommelerwaard een melding van een inbraakalarm bij een woning aan de Bulkseweg in Kerkdriel. Direct gingen meerdere eenheden ter plaatse.
 
De eerste politieagenten die ter plaatse kwamen besloten om op de splitsen. Een agent liep links om de woning heen, de andere agent rechts om. Hierbij kwam een agent een verbroken raam tegen aan de achterzijde van de woning. De andere agent trof een vrouw aan op het erf die net op een fiets wilde springen om weg te fietsen. De vrouw werd staande gehouden. Na kort onderzoek had de politie voldoende feiten en omstandigheden om de vrouw aan te merken als verdachte van woninginbraak. Hierop is de 32-jarige vrouw, zonder vaste woon of verblijfplaats, aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De recherche onderzoekt de zaak.
Nieuwendijk volkshuisvesting Maartenskerk autoverzekering ANPR paarden boete rijplaten vos harddrugs kernvisies zwemmen Rosmalen bouwplaats brandstichting